Norway Norsk
NOK

Om oss

Om oss

BilligeButikker er en ledende internasjonal flerkanals forhandler med et stolt salgs- og serviceteam, og våre nettbutikker ligger i de fleste land og regioner rundt om i verden.

BilligeButikker tilbyr unike, differensierte og eksklusive private label, internasjonale merkevarer til kunder over hele verden. Her finner du et bredt utvalg av klær, unik design, stilig stil, trend-setting-blanding. Vi oppdaterer et stort antall nye produkter hvert kvartal. Det er også et stort antall rabatterte varer solgt.

Kjernen i vår virksomhet er å gi den beste kvaliteten til laveste pris. Som en kjent forhandler er alle våre produkter nøye utvalgt og kvalifisert for kvalitet. Vi er forpliktet til å gi våre kunder et komfortabelt shoppingmiljø. Vi tilbyr herreklær, sko, vesker og mer. Vi har skapt en mote, bla gjennom alle sidene på BilligeButikker, og du vil finne noen unike gjenstander. For klær har vi unike innsikt. For prisen har vi vår insistering.

Vi har et sterkt pre-sales og etter-salg kundeservice team. Vår tro er å betjene hver kunde og la hver kunde oppleve vårt kvalitetsmiljø.

Siden etableringen av BilligeButikker i 2012 har vi kommet langt, og vi lager historie hver dag. Å kjøpe varene dine på BilligeButikker er et klokt valg.