Norway Norsk
NOK

Personvernregler

Personvernregler

Vi har oppdatert retningslinjene for personvern, som skisserer informasjonen vi samler inn, hvordan den kan brukes og / eller avsløres, så vel som alternativene dine angående denne fremgangsmåten. Vi samler inn informasjonen du oppgir til oss mens du bruker våre tjenester når du registrerer deg på våre nettsteder eller apper, legger inn en bestilling, deltar i noen av våre kampanjer, spørreundersøkelser eller produktanmeldelse, registrer deg for noen av våre lojalitetsprogrammer og når du kontakter oss .

Informasjon du gir oss
Vi samler inn opplysninger du gir direkte til oss. For eksempel samler vi inn informasjon når du oppretter en konto, oppdaterer profilen din, legger inn en anmeldelse, deltar i noen interaktive funksjoner i tjenestene, fyll ut et skjema eller en spørreundersøkelse, delta i en konkurranse eller kampanjer, kjøp, kommuniser med oss via tredjeparts sosiale medier, ber om kundesupport eller på annen måte kommunisere med oss. Hvilke typer informasjon vi kan samle, inkluderer ditt navn, passord, e-postadresse, brukernavn og håndtak av sosiale medier, postadresse, telefonnummer, kjønn, interesser, preferanser, betalingsinformasjon og annen informasjon du velger å gi.

Når du bruker tjenestene våre, samler vi automatisk inn informasjon, inkludert:
    Transaksjonsinformasjon: Vi samler inn informasjon i forbindelse med hver transaksjon du inngår via Tjenestene, inkludert produktdetaljer, kjøpesum og andre transaksjonsdetaljer.
    Loginformasjon: Vi samler logginformasjon i forbindelse med bruken av Tjenestene, inkludert hvilken type nettleser du bruker, tilgangstider, sider som vises, din IP-adresse og siden du besøkte før du navigerer til tjenestene våre.
    Enhetsinformasjon Vi samler inn informasjon om mobilenheten du bruker for å få tilgang til mobilappene våre, inkludert maskinvaremodellen, operativsystemet og versjonen, unike enhetsidentifikatorer og mobilnettverksinformasjon.
    Plasseringsinformasjon: Vi kan samle nøyaktig plassering av mobilenheten via mobilappene våre i samsvar med tillatelsesprosessen som er etablert av operativsystemet til mobilenheten. Vi kan også samle den omtrentlige plasseringen av enheten din basert på enhetens IP-adresse.
    Lagret informasjon: Vi kan få tilgang til informasjon du har lagret på mobilenheten via mobilappen vår, i samsvar med tillatelsesprosessen som er etablert av operativsystemet til mobilenheten. For eksempel, med din tillatelse, kan vi få tilgang til bilder eller videoer fra mobilgalleriets fotogalleri.

    Informasjon samles inn av informasjonskapsler og andre sporingsteknologier: Vi bruker ulike teknologier for å samle inn informasjon fra datamaskinen eller enheten du bruker for å få tilgang til tjenestene våre, inkludert informasjonskapsler og webbeacons. Informasjonskapsler er små datafiler som er lagret på harddisken eller i enhetens minne som hjelper oss å se hvilke områder og funksjoner av tjenestene våre er populære og antall besøk. Web beacons er elektroniske bilder som kan brukes i våre Tjenester eller e-postmeldinger, og hjelper med å levere informasjonskapsler, telle besøk og forstå bruk og kampanje effektivitet. Vi endrer eller endrer ikke din erfaring, eller på annen måte svarer på "DNT" eller "ikke spor" -signaler.

Vi kan bruke informasjon om deg til forskjellige formål, inkludert til:
    Gi, vedlikeholde og forbedre våre tjenester;
    Tilby og levere produktene og tjenestene du ber om, behandle transaksjoner og sende deg relatert informasjon, inkludert bekreftelser og fakturaer;
    Send deg tekniske merknader, oppdateringer, sikkerhetsvarsler og brukerstøtte og administrative meldinger.
    Svar på dine kommentarer, spørsmål og forespørsler og gi kundeservice;
    Kommuniser med deg om produkter, tjenester, tilbud, kampanjer, belønninger og arrangementer og andre nyheter og opplysninger som vi tror vil være av interesse for deg;
    Overvåk og analyser trender, bruk og aktiviteter i forbindelse med våre tjenester;
    Oppdage, undersøke og forhindre svindelstransaksjoner og andre ulovlige aktiviteter og beskytte rettigheter og eiendom til BilligeButikker og andre;
    Personliggjøre tjenestene våre, blant annet ved å gi annonser, innhold eller funksjoner som vi tror vil være av interesse for deg;
    Tilrettelegge konkurranser, konkurranser og kampanjer, og behandle og levere bidrag og belønninger;
    Link eller kombinere med informasjon vi samler om deg.

    Utfør noe annet formål som er beskrevet for deg når informasjonen samles inn.

Sikkerhet

Sikkerheten til din personlige informasjon er viktig for oss. Vi bruker rimelige teknologiske og fysiske beskyttelser for å beskytte personlig informasjon du gir oss fra tap, misbruk og uautorisert tilgang, avsløring, endring og ødeleggelse. Når du skriver inn sensitiv informasjon (for eksempel kredittkortnummer og / eller personnummer) på våre registrerings- eller bestillingsskjemaer, krypterer vi denne informasjonen ved hjelp av SSL-teknologi (Secure Socket Layer Technology).

Vi følger allment aksepterte bransjestandarder for å beskytte den personlige informasjonen som sendes til oss, både under overføring og når vi mottar den.

Ingen overføringsmetode over Internett er 100% sikker, men vi gjør all rimelig innsats for å bruke kommersielt akseptable metoder for å beskytte dine personlige opplysninger. I det usannsynlige tilfelle av et brudd på data, vil du bli varslet så snart som mulig.

Kundeservice
Hvis du har spørsmål om denne personvernreglene, kan du kontakte oss via e-post, sikkerheten på våre nettsteder eller apper, eller vår praksis for datahåndtering.

Denne personvernreglene er laget for å hjelpe deg med å forstå hva Personlig informasjon vi samler inn, hvorfor vi samler den, hvordan vi bruker den og hvem vi deler den med.

Det forklarer også rettighetene du har i forbindelse med dine personlige opplysninger, herunder hvordan du kontakter oss eller gjør en klage.

Denne personvernpolitikken trådte i kraft på datoen som er nevnt ovenfor. Vær oppmerksom på at vi forbeholder oss retten til å gjennomgå og oppdatere denne personvernreglene fra tid til annen. Hvis vi gjør noen vesentlige endringer i personvernreglene, vil vi varsle deg ved hjelp av en generell varsel på nettstedene før endringen trer i kraft. Hvis du bruker et nettsted etter at den oppdaterte personvernreglene blir effektive, vil du være fast bestemt på å ha blitt enige om den endrede personvernpolitikken.